SvenskaEnglishDeutschFrançais
by Transposh - translation plugin for wordpress

Långåfisket på Sportfiskemässan

Långåfisket har förmånen att få finnas i den monter som vår samarbetspartner, Flugfiske i Norden, har under Sportfiskemässan!

-Vi ägnar oss inte åt marknadsföring och reklam i den form som en mässa normalt är plattform för, men vi vill gärna dela med oss av vår information och sätter stort värde på att vi får den möjligheten genom Flugfiske i Norden, som är den ledande tidskiften inom sitt område i Norden, säger Helge Jonsson, som även nämner att Långåfisket syns via ’Drömfiske’.

Årets insats kring Långåfisket håller sig inom kreativitetens, lågbudgetens och återanvändningens möjligheter. Kreativiteten består i en MENY, ett litet behändigt kort, som tagits fram med rekommendation att gå in på Långåfiskets hemsida och använda informationen där under alla rubriker som ger innehåll åt planer, förberedelser, fisketurer och upplevelser. Här finns vad som behövs för en lyckad vistelse:

Temat är det välkända som använts en tid:  Välkommen! Det är serverat………                                  På www.langafisket.se hittar du allt du behöver veta för din fisketur!

MENY:  Fiskeområdet    Karta     Fiskevattnen     Fisketurer     Flugor och beten     Fisketider Fiske och säkerhet        Utrustningslista     Råd och regler; miljö      Priser     Tips och Recept  Boende & service     Grundsjöprojektet

-Naturligtvis passar vi på att nämna om de insatser som gjorts under senare år för nya biotoper, naturmiljö och sportfiske, säger Helge Jonsson.

I Långåfisket har vi förstått värdet i fisket som skyddsvärd, användbar naturresurs. Så har vi hållit på i över 300 år! Vi ändrar oss aldrig! Ursprungliga fiskarter och livet i vattnen är för oss Nummer Ett! Fiskaren som vill uppleva naturmiljön är nr 2 med hygglig chans att äntligen få en äkta, vild levande fisk! Vi vet du gillar idén!

Finns det fisk, då finns det även fiskare!

På åtta år har vi satsat 9 miljoner och 3 000 oavlönade timmar på att skapa levande biotoper i flottledsrensade och kraftutbyggda strömsträckor. Fyra miljoner på att rädda Grundsjörödingen med stöd av Fortum Sverige AB, kommunen, länsstyrelsen och våra grannar i Särvsjön.

Du märker att det syns och känns när du är här!