SvenskaEnglishDeutschFrançais
by Transposh - translation plugin for wordpress

Kortköp via fiskekort.se upphör

Möjligheterna att köpa fiskekort via www.fiskekort.se har upphört sedan Sportfiskarna beslutat lägga ner den tjänsten.

Köp fiskekort via de lokala ombuden så att de kan fortsätta med sin service, uppmanar Helge Jonsson, ordförande i Långåfisket. Direktförsäljning på plats är dessutom det bästa sättet att nå personlig kontakt med dem som känner bygden. Flera av dem, dock inte alla, är dessutom uppdaterade med egna erfarenheter och aktuell information. I verksamhetsplanen för 2022 ingår utbildning för ombuden i liknande omfattning som gäller för tillsynspersonal som får kontinuerlig utbildning och information enligt beslut i fiskevårdsföreningens höstmöte.

Information om Långåfisket sker i första hand via hemsidan www.langafisket.se som har aktuell information och är dessutom uppdaterad hela tiden, till skillnad från broschyrer. Samtidigt finns Face Book som mest fungerar för samtal och som allmän kontaktyta. Dessutom finns bra service och information via iFiske.se  Långåfisket är också med i Drömfiske, www.dromfiske.com

Det är bra kanaler, säger Helge Jonsson, men den personliga kontakten är alltid den bästa och den som ger mest. Här spelar de lokala ombuden en värdefull och avgörande roll.