SvenskaEnglishDeutschFrançais
by Transposh - translation plugin for wordpress

Delikatesserna är serverade

Varsågod! Årstidens delikatesser är serverade! Välkommen, men håll koll på isläget redan när du planerar din fisketur till dina favoritställen. Gå gärna in på /Fisket och läs om säkerhet och ta del av våra råd!

Nu är vi inne i pimpelfiskets högsäsong, med den absoluta favoriten – Grundsjöröding! Men det finns två till som är särskilt huggvilliga just nu: gädda och lake.

Sportfisket är en totalupplevelse som inte bara handlar om tiden man har en krok i vattnet utan omfattar så mycket mer, egentligen hela kedjan alltifrån att skaffa kunskaper och planera en fisketur till att kunna göra en god måltid av de delikatesser vi fångar. Det är skillnad mellan synsätten ‘att fånga’ och ‘att fiska’. Att fånga handlar om att skaffa mat, alltså husbehovsfiske, att fiska handlar om ett sätt att umgås med den unika naturresurs som fisken och dess livsmiljö utgör, årets alla dagar. Vi har respekt för båda synsätten!

Att vi publicerar recept här på hemsidan hör till vår ambition att göra fiskeupplevelsens innehåll större och då ingår maten både för fisketuren och konsten att ta vara på fångsten och njuta av de delikatesser som kan bli av den.

Recepten finns under fliken Tips