SvenskaEnglishDeutschFrançais
by Transposh - translation plugin for wordpress

Vi tar hand om varann, utan att ta i hand!

Alla har ett eget och personligt ansvar att inte bidra till Corona smittspridningen! Följ anvisningar, goda råd och beslut från myndigheterna och lev upp till det ansvar som du och alla andra måste ta! Och kan ta! Sprid inte smittan!
Långåfiskets lokala ombud som säljer fiskekort, tar risker i mötet med varje besökare. I en del fall tillhör de riskgruppen ’äldre’, Förstå och respektera den risken och undvik alltid personkontakt. Ett fiskekort kan skrivas ut medan du väntar på avstånd och överlämnandet ska inte ske ur hand i hand! Swisha istället för att betala kontant. Stå på betryggande avstånd från varann.

Långåfisket har SWISH 123 63 35 103. Obs! Du måste först få ditt fiskekort utskrivet på plats med rätt belopp!

Fiskekort för Långå fiskevårdsområde går att köpa via iFiske.se och fiskekort.se Det är en säker och pålitlig hantering. Men den saknar charmen i mötet med våra ombud!

Efter Coronapandemin rekommenderar vi att du gärna köper fiskekort av våra lokala ombud igen. Deras arbete är mycket värdefullt i kontakten mellan Långåfisket och dig som fiskar här. Den kontakten kan aldrig ersättas av det som nätet kan erbjuda.

Vi värnar om våra medarbetare! Och önskar det bästa för dig som fiskar här! Njut av fisketuren även nu! Vi ska inte vara rädda för varann, men vara rädda om varann!

Vänliga hälsningar från ledning och medarbetare i Långåfisket!