SvenskaEnglishDeutschFrançais
by Transposh - translation plugin for wordpress

Ta med en ny fiskekompis i sommar

För nyanlända är sportfisket en källa till omväxling, rekreation och spännande upplevelser. Oavsett var man kommer ifrån är fisket lockande, men många saknar erfarenhet, inte minst av det fiske som finns här. Med rätt introduktion och vägledning blir det en bra kontakt med något av det bästa som Härjedalen kan erbjuda. Till och med ett bra led i integrationen i det svenska samhället som ju faktiskt handlar om att både dela med sig och att själv få nya upplevelser. Vi har så mycket att visa och bjuda på och det finns ett äkta intresse som är möjligt att göra verklighet av.

Introduktion till sportfiske handlar om fiskeregler, fiskemetoder, vilken typ av utrustning som behövs, hur man hanterar fisken och naturligtvis hur man fiskar.

Allemansrätten är unik för Sverige och välkomnar alla ut i naturen, men även den innehåller ju villkor och bestämmelser som man måste följa. Att bli guidad till fiskeplatser och få lära sig att fiska är nödvändigt för att fisketuren ska bli lyckad. Och många sportfiskare tar gärna med sig en ny kompis och lär ut konsten på samma sätt som man själv fått lära sig som nybörjare.

För många är fisket en helt ny värld som man kanske bara hört om tidigare. Härjedalens natur är en rik skatt som välkomnar alla. En egenfångad fisk på matbordet är inte bara en smaksensation utan även en upplevelse att vara stolt över.