SvenskaEnglishDeutschFrançais
by Transposh - translation plugin for wordpress

Fiskekort.se uppdateras och förnyas

I januari släpper Sportfiskarna den nya versionen av Fiskekort.se som kommer ha ett modernt utseende med förbättrad funktionalitet och användarvänlighet. Ambitionen är att både köp och administration av fiskekort ska vara enkelt och kunna utföras snabbt. Långåfisket anlitar både fiskekort.se och ifiske.se för försäljning av fiskekort och för information. Långå FVOF är sedan flera år medlem i Sportfiskarna.

Fiskekort.se kommer ha ett enhetligt utseende och är anpassat för Långåfisket med en utformning som gör det lätt för fiskekortsköparen att hitta rätt och genomföra sitt köp. Fiskekort.se har också gjort det möjligt för oss i Långåfisket att själva utföra ändringar på sidan på ett enkelt sätt.

Samtidigt ska Fiskekort.se fortsätta utvecklas och växa genom att satsa mer resurser i systemet, dels på vidareutveckling, dels utökad personalstyrka för kommunikation och support.

– Det här uppskattar vi, säger Helge Jonsson, ordförande i Långå FVOF och ansvarig för Långåfisket. Ett viktigt mål för oss är att sportfiskaren ska få mer tid och fler upplevelser vid våra fiskevatten. Då behövs uppdatering och information i förväg, bra vägvisning och goda råd, men inte minst enkla system för att snabbt kunna skaffa ett fiskekort.

Fiskekort.se och ifiske.se är mycket viktiga i sammanhanget och samtidigt har våra lokala ombud som säljer fiskekort en ännu större betydelse för direktkontakten med våra sportfiskare. Det gäller inte bara kortförsäljningen utan även den personliga kontakten med ovärderligt goda råd och uppskattad omtänksamhet.