SvenskaEnglishDeutschFrançais
by Transposh - translation plugin for wordpress

Äntligen tillåtet att resa!

Sedan 13 juni har reserestriktionerna inom landet hävts! Man kan resa igen, men ett villkor är att man ska vara frisk. Har man kännbara symptom ska man stanna hemma tills man är säker på att man inte är sjuk och kan sprida smitta. Det är ett allvarligt påpekande där ansvaret vilar på var och en och ska följas både för att man vill uppträda ansvarsfullt och därför att man inte ska sprida smitta eller behöva anlita sjukvården på bortaplan. Det är det man kallar frihet under ansvar!

Men känner du att du kanske ska avvakta, använd tiden isåfall till att förbereda fisketuren. På Långåfiskets hemsida finns bra informationsmaterial som är värt att ta del av. Passa på att göra det! För när du kommer hit är det fiske som gäller och ju mer förberedelsetid du använt innan, desto mer tid har du för fisket här.

Vi har inte telefonservice som svarar på frågor. Vi har packat in informationen på hemsidan istället. Det blir du som får ta av din tid för att leta svar på frågor. Den tiden du sparar åt oss använder vi för fiskevård, tillsyn och service. Känn dig välkommen i den arbetsfördelningen och som du inser gynnar den faktiskt ditt fiske!

Planera dina fisketurer. Förteckningen över fiskevatten ger bra vägledning. Gå igenom utrustningen. Det finns en packlista på hemsidan som du kan använda både för att få med dig rätt saker och att få med dem hem igen. Läs och gå igenom säkerhetsfrågor. Öva på säkerhet trots att du är säker på att det kunde du sen länge. Men det var då! Säkerhet är en färskvara. Drabbas du av att behöva använda den är det försent att öva!

Sist men inte minst! Känn dig varmt välkommen!