SvenskaEnglishDeutschFrançais
par Transposh - translation plugin for wordpress

gestion, et les employés participants

Frivilligt oavlönat arbete svarar för den absoluta merparten av verksamheten. Ett femtital personer (54 personnes 2020) deltar varje år på olika sätt i arbetet.

Långå FVOF leds av en styrelse som består av sju personer med tillhörande funktioner för ekonomi och revision. Arbetsfördelningen inom styrelsen fastställs årligen. För service och kontroll finns 18 certifierade personer i tillsynsverksamheten. En dessous de 2020 har samtliga genomgått vidareutbildning och erhållit ny certifiering. Ordföranden har särskilt uppdrag att ansvara för Långåfiskets miljöpolicy samt policy för datasäkerhet.

Försäljningen av fiskekort sker genom ombud och via iFiske.se och fiskekort.se

Underhåll, reparationer och nyinvesteringar sköts av frivilliga krafter.

Grundsjöprojektet har regelbundet återkommande medhjälpare som utför oavlönat arbete. Je décembre 2020 gav projektet ut boken “Grundsjorodingen” – une présentation du projet Grundsjö. Boken kan beställas via info@langafiskt.se

Konstruktivt samarbete sker med Fortum Sverige AB, Conseil d'administration du comté de Jämtland, Härjedalen, Drömfiske Jämtland/Härjedalen, angränsande fiskevårdsföreningar däribland Messlingens fiskevårdsförening och Särvsjöns bysamfällighet, Sportfiskarna samt offentliga organ som Hav- et l'Agence suédoise de l'eau, Jordbruksverket och SLU.

Sik som fångas i Grundsjöprojektet tas om hand och vidareförädlas, däribland i fiskslakteriet i Ljusnedal. Största användare är Härjedalens kommun som serverar Grundsjösik i skolmatsalar och äldreboenden.