SvenskaEnglishDeutschFrançais
par Transposh - translation plugin for wordpress

Conseils

Under varje rubrik här på hemsidan hittar du värdefulla tips och råd. Hemsidan uppdateras regelbundet vilket innebär att här finner du den senaste informationen. OBS! Uppgifter som finns i broschyrer eller annat informationsmaterial av äldre datum kan ha ändrats. Det är därför viktigt att ta del av gällande regler, priser och aktualiteter som publiceras här på hemsidan. Det är denna version som gäller och är aktuell.

Toute pêche se fait à vos propres risques! Var uppmärksam på vattenflödet i Långå-Ljusnan nedströms Rändhån (45 sur la carte). Vattenflöde och nivå kan ändras snabbt och utan förvarning när kraftverket kör igång. Vintertid måste du se upp med isarna. Det finns gott om områden med tunna isar på grund av strömfaktorer och påverkan av vind.

Nedskräpning och klotter är förbjudet överallt inom Långå fiskevårdsområde. Föreningen har rätt att utfärda kontrollavgift (2 200 SEK) direkt på platsen för den som bryter mot reglerna.

Hemsidan har aktuella väderprognoser för området, men givetvis förekommer lokala avvikelser. Grundsjön kan på kort tid blåsa upp och bjuda på mycket hårt väder.

Medtag ved för matlagning under fisketuren. Var försiktig med eld och släck alltid elden efter dig även om det regnar. Vid torrt väder med hög brandrisk råder eldningsförbud.